ASVA in de zomer

1. Fietsverkoop

We organiseren de grote fietsverkoop in de introductieweek: de #ASVA400. Hier verkopen we 400 fietsen! Reserveer die van jou hier: asva.nl/ASVA400 Meer informatie vind je in het facebookevent.

2. KersVers

We organiseren de introductiedagen van de HvA: KersVers! Dus ga jij aan de HvA studeren meld je dan aan. Ga hier heen voor het facebookevent van de introductiedagen. Ga hier heen voor het facebookevent van het KersVers eindfeest! Of neem een kijkje op de website.

3.Studentenbalie & Rechtsbureau

De studentenbalie start met de zomeropeningstijden. Heb je vragen over het studentenleven, het lenen van een beamer of een bakfiets, of andere dingen die jou zouden kunnen helpen in je studententijd. Kom langs: asva.nl/contact. Wil jij bezwaar maken tegen jou BSA of wordt je belazerd door je huisbaas? Het Rechtsbureau van ASVA staat ook voor je klaar deze zomer: asva.nl/rechtsbureau

4. Studiejaar 18|19

Verder zijn we natuurlijk volle bak bezig met ASVA klaar maken voor een nieuw studiejaar. Het nieuwe bestuur wordt ingewerkt, alle portefeuilles worden afgerond en nieuwe ideeën, plannen en acties worden bedacht. Zo zijn we helemaal klaar om ook in 18|19 op te komen voor jou belangen!