Vertaler

Door de steeds toenemende internationalisering van het onderwijs kan het zijn dat je documenten moet vertalen naar het Engels, of juist dat je Engelse/Nederlandse documenten krijgt waar je je geen raad mee weet. ASVA helpt! ASVA heeft daarvoor de oplossing: de vertaler. Leden van ASVA (inclusief aangesloten lidverenigingen) kunnen gratis gebruik maken van deze dienst. Je kunt je documenten uploaden in het formulier hieronder. We zullen je helpen waar dat kan! 

Het wordt gewaardeerd de documenten met een strakke deadline zo vroeg mogelijk in te sturen. Documenten moeten minstens een week voor de deadline worden ingestuurd om vertaald te worden. Uitzonderingen kunnen in overleg worden gemaakt. 

Deze dienst is niet toegankelijk voor niet-leden. Je kan voor maximaal 15 euro per jaar lid worden van ASVA studentenvakbond: https://asva.nl/lidworden/

Voorbeelden van documenten die we vertalen (niet uitsluitend, dus mail vooral)

  • ALV-stukken
  • Stukken tekst voor op een website
  • Promotieteksten
  • Reglementen zoals een HR of de statuten
  • Documenten van de gemeente of onderwijsinstelling

Heb je het werk van onze vertaler ontvangen? Laat vooral even weten of je het hebt gekregen en of er nog aanpassingen nodig zijn. Maatwerk is zeker mogelijk!