DÉ ASVA-FIETS! WAT KRIJG JE VOOR JE GELD?

  • €65,- voor een (tweedehands) stadsfiets
  • 4 weken garantie op grote onderdelen m.u.v. de banden
  • Gratis ASVA fietslampjes
  • Registratie tegen diefstal (zie de Algemene Voorwaarden voor meer informatie)
  • Algemene voorwaarden

Fietsje kopen?

De fietsen die ASVA verkoopt kosten €65. Daarnaast dien je lid te zijn van de ASVA studentenunie. Als je al lid bent kan je rechtsboven inloggen. Op de link hieronder kan je dan een fiets bestellen. Ook als je nog geen lid bent kan je op de link hieronder klikken en gelijk een lidmaatschap aanschaffen. Een lidmaatschap kost €15 voor het eerste jaar (of €10 als je lid bent van een partnervereniging). Het lidmaatschap loopt automatisch door tenzij anders aangegeven. Vanaf het tweede jaar kost een lidmaatschap €12,50 per jaar.

Je reserveert dan een fiets voor de eerstvolgende dinsdag om 13.00 (12.55 verzamelen). De fietsverkoop vindt plaats op het Roeterseilandcomplex. Als je je hebt aangemeld ontvang je meer informatie per mail. Alleen met een reservering kun je een fiets kopen.

Heb je dit jaar al een fiets gekocht bij ASVA, maar is je fiets gestolen? Stuur ons dan even je aangiftebewijs!

Tijdens de fietsverkoop is het ook mogelijk een slot te kopen voor €15. Het slot kan contant of met pin betaald te worden.

Reserveer hier!

Hoe eerder je bestelt, hoe meer keuze je hebt!

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je mailen naar studentenbalie@asva.nl

Klaar met je fiets?

Staat jouw fiets weg te rotten in het fietsrek? Neemt jouw fiets onnodig veel plek in? Maar weet je niet wat je anders met dit oude barrel moet? Laat je fiets ophalen door de gemeente!

Je kan je oude fiets gratis laten ophalen door de gemeente en krijgt daar nog wel een unieke Amsterdam-tas voor terug! Je kan een afspraak maken om je fiets te laten ophalen door te bellen naar 14 020 of een kijkje te nemen op de site van de gemeente.

Dus bel nu en draag jouw steentje bij aan een net Amsterdam met plaats voor ieders fiets!

De ASVA bakfiets!

Organiseer je een feestje of ga je binnenkort verhuizen? Huur dan de ASVA bakfiets! Voor meer informatie, www.asva.nl/diensten/bakfiets!