Fietsen

Koop een ASVA fiets!

De volgende fietsverkoop zal plaatsvinden op vrijdag 28 juni om 12:00 bij Café Fest, Wibauthof 1, Amsterdam. Meld je hier aan!

Let op: je moet lid zijn van ASVA om deel te kunnen nemen aan de fietsverkoop.

DÉ ASVA-FIETS! WAT KRIJG JE VOOR JE GELD?

  • €90,- voor een (tweedehands) stadsfiets met achteruittraprem
  • 4 weken garantie op grote onderdelen m.u.v. de banden
  • Gratis ASVA-fietslampjes
  • Registratie tegen diefstal (zie de Algemene voorwaarden voor meer informatie)

Fietsje kopen?

De fietsen die ASVA verkoopt kosten €90. Daarnaast dien je lid te zijn van de ASVA studentenvakbond. Een lidmaatschap kost €17,50 voor het eerste jaar en de jaren daarna kost het €15,00. Als je lid bent van een partnervereniging van ASVA kost een lidmaatschap slechts €12,50,- voor het eerste jaar. Geregeld vindt er een fietsverkoop plaats, waar je je in de twee voorafgaande weken voor kan inschrijven. Om een fiets te kopen moet je lid zijn van ASVA! Via onderstaande link kan je lid worden van ASVA.

Ben je al lid van ASVA? Log dan hier in om een fiets te kopen. Heb je nog geen inloggegevens ontvangen, neem dan contact op met onze studentenbalie.

Klaar met je fiets?

Staat jouw fiets weg te rotten in het fietsrek? Neemt jouw fiets onnodig veel plek in? Maar weet je niet wat je anders met dit oude barrel moet? Laat je fiets ophalen door de gemeente! Je kan je oude fiets gratis laten ophalen door de gemeente en krijgt daar nog wel een unieke Amsterdam-tas voor terug! Je kan een afspraak maken om je fiets te laten ophalen door te bellen naar 14 020 of een kijkje te nemen op de site van de gemeente. Dus bel nu en draag jouw steentje bij aan een net Amsterdam met plaats voor ieders fiets!

De ASVA-bakfiets!

Organiseer je een feestje of ga je binnenkort verhuizen? Huur dan de ASVA-bakfiets! Voor meer informatie www.asva.nl/diensten/bakfiets!

Bike Kitchen

Bij de Bike Kitchen kan je op een innovatieve en duurzame manier leren om je eigen fiets te repareren en onderhouden! Ideaal ook als de garantie van ASVA is vervallen. Kijk op de Instagram van Bike Kitchen wanneer er weer een sessie wordt georganiseerd.