DÉ ASVA-FIETS! WAT KRIJG JE VOOR JE GELD?

  • €65,- voor een (tweedehands) stadsfiets
  • 4 weken garantie op grote onderdelen m.u.v. de banden
  • Gratis ASVA fietslampjes
  • Registratie tegen diefstal (zie de Algemene Voorwaarden voor meer informatie)
  • Algemene voorwaarden

Fietsje kopen?

De fietsen die ASVA verkoopt kosten €65. Daarnaast dien je lid te zijn van de ASVA studentenunie. Een lidmaatschap kost €15 voor het eerste jaar, de jaren daarna €12,50. Als je lid bent van een parntervereniging van ASVA kost een lidmaatschap slechts €10.  Iedere dinsdagmiddag vind er een fietsverkoop plaats, waar je je in de week ervoor kan inschrijven. Om een fiets te kopen moet je lid zijn van ASVA! Via onderstaande link kan je lid worden van ASVA. 

 

Ben je al lid van ASVA? Log dan hier in om een fiets te kopen. Heb je nog geen inloggegevens ontvangen, neem dan contact op met onze studentenbalie.

Klaar met je fiets?

Staat jouw fiets weg te rotten in het fietsrek? Neemt jouw fiets onnodig veel plek in? Maar weet je niet wat je anders met dit oude barrel moet? Laat je fiets ophalen door de gemeente! Je kan je oude fiets gratis laten ophalen door de gemeente en krijgt daar nog wel een unieke Amsterdam-tas voor terug! Je kan een afspraak maken om je fiets te laten ophalen door te bellen naar 14 020 of een kijkje te nemen op de site van de gemeente. Dus bel nu en draag jouw steentje bij aan een net Amsterdam met plaats voor ieders fiets!

De ASVA bakfiets!

Organiseer je een feestje of ga je binnenkort verhuizen? Huur dan de ASVA bakfiets! Voor meer informatie, www.asva.nl/diensten/bakfiets!