ASVA Partnervereniging worden

Een studentenorganisatie in Amsterdam kan voor €15,- per jaar partnervereniging van ASVA worden. Stuur een mailtje naar studentenbalie@asva.nl waarin je aangeeft partnervereniging van ASVA te willen worden. Vermeld hierbij de naam van je vereniging, het adres van je vereniging, het rekeningnummer en de naam van de rekeninghouder. 

Diensten voor alle partnerverenigingen

Al onze partnerverenigingen hebben recht op de volgende diensten:
– Inspraak op de algemene ledenvergadering (ALV) van ASVA
– Gratis rechtshulp van het ASVA Rechtsbureau
– Korting op ASVA Academy-cursussen voor bestuursleden en actieve leden
– Gratis lenen van de beamer, beamerscherm, boxen, versterker, microfoons, bakfiets en digitale spiegelreflexcamera

Extra diensten voor studieverenigingen

Naast de diensten voor partnerverenigingen biedt ASVA verschillende vormen van ondersteuning voor studieverenigingen verbonden aan het hbo en de UvA:

– Dubbellidmaatschap: Leden van partnerverenigingen kunnen het eerste jaar voor €10,- lid worden van ASVA i.p.v. voor €15,-. Leden van ASVA krijgen o.a. gratis rechtshulp, trainingen op maat, en de mogelijkheid een ASVA-fiets te kopen voor maar €85,-.

– Ondersteuning door de Medewerker Achterban. De Medewerker Achterban is de contactpersoon van ASVA voor studieverenigingen. Deze persoon richt zich op de verschillende vragen en problemen die studieverenigingen hebben en ondersteunt deze studieverenigingen waar mogelijk.

– Studieverenigingenoverleg (SVO): het SVO is een terugkerend overleg waarbij allerlei verschillende thema’s aan bod kunnen komen. Studieverenigingen vertellen elkaar waar ze mee bezig zijn of tegenaan lopen en wisselen kennis uit. Elk overleg wordt (natuurlijk) afgesloten met een borrel. Zo leer je de andere besturen nog beter kennen en kun je van elkaar leren!