Ledenkorting

Als student moet je op je centen letten en besparen waar mogelijk is, zeker als je onderdeel bent van de pechgeneratie. Als ASVA-lid krijg je toegang tot deals die het makkelijker maken op je portemonnee. Word lid als je het nog niet bent, en als je wel al lid bent, waar wacht je nog op?

Knaek-passen

Met Knaek krijg je korting op allerlei verschillende dingen die onmisbaar zijn in het studentenleven, zoals condooms bij de Condoomfabriek en boodschappen bij Flink. Normaal kost een Knaek-ID €25 per jaar, maar bij ASVA krijg je hem gratis en voor niks! Kom langs bij de balie om er een op te halen, wees er snel bij want op=op!

Stayokay

Alle leden van studentenvakbond ASVA hebben geluk dit jaar; van 28 maart t/m 31 december 2024 krijgen jullie namelijk 10% korting op overnachtigen bij Stayokay! Wil jij ook gebruik maken van deze korting? Word lid van ASVA en log in op je ASVA-account om bij je kortingscode te komen.

Studentist

De tandarts is duur, maar wel belangrijk! Hierom is ASVA een samenwerking gestart met Studentist; de tandarts voor studenten. Wil jij ook met korting naar de tandarts? Check en volg dan even het onderstaande lijstje en dan komt alles goed. 

HOE KORTING TE KRIJGEN

  1. Wees lid van ASVA studentenvakbond. Geen lid? Hier kun je lid worden
  2. Log in op je ASVA-account en bestel gratis je persoonlijke kortingscode. Inloggen kan hier
  3. Je krijgt een persoonlijke kortingscode gemaild 
  4. Maak een afspraak bij Studentist via mail of het afspraakformulier 
  5. Vermeld in je mail of in het formulier je kortingscode 
  6. Je hebt nu 50% korting op je intakegesprek, daarnaast verdere korting waar mogelijk

BELANGRIJK 

  1. De korting loopt in elk geval tot eind academisch jaar 2023-2024
  2. De 50% korting bij intake is voor iedereen die zich via ASVA aanmeld. Omdat verdere behandelingen voor iedereen verschillend zijn is korting daarna afhankelijk van wat de Studentist mogelijk ziet 
  3. Voor nu is deze actie alleen geldig bij de Roeterseiland locatie van Studentist. 

Lukt het niet? Heb je vragen? Manieren om dit proces te verbeteren? Mail ons dan ook vooral.