ASVA Academy

ASVA Academy is een trainingsbureau dat als doel heeft om actieve studenten te ondersteunen bij hun commissie- of bestuurswerk. ASVA Academy biedt trainingen aan waarbij actieve studenten kennis en vaardigheden op kunnen doen die van pas komen in hun bestuursjaar.

Twee keer per jaar wordt er vanuit ASVA Academy een Amsterdamse Besturendag georganiseerd. Hier kun je als bestuur allemaal uiteenlopende trainingen volgen en netwerken met besturen van andere studenten- en studieverenigingen uit Amsterdam. 

De rest van het jaar kun je als vereniging met je bestuur, of voor je commissies, onze bestaande trainingen aanvragen. Wil je een training volgen die niet op het lijstje staat? Stuur een mail met jullie behoeften naar academy@asva.nl, dan nemen we contact met je op en kijken we of we met onze ervaren trainers een nieuwe training voor jullie kunnen opzetten.

Heb jij een bestuursjaar gedaan, of andere relevante kennis die je over zou willen dragen op een nieuwe generatie besturen en commissieleden? Dan kun je op onze trainersopleiding ook training leren geven!

Heb je overige vragen voor ons? Mail ons gerust via academy@asva.nl