Amsterdamse Besturendag

ASVA Academy organiseert trainingen voor besturen van studie- en studentenverenigingen. Afgelopen zaterdag vond de Amsterdamse Besturendag plaats, waar alle nieuwe besturen een hele dag trainingen konden volgen in CREA.

Afgelopen zaterdag vond de Amsterdamse Besturendag plaats, een trainingsdag voor alle besturen van studie- en studentenvereniging van de UvA en de HvA. Ruim 120 studentbestuurders volgden een dag lang trainingen zoals vergaderen, commissies aansturen, acquisitie, beleidsplan schrijven en evenementen organiseren. De vaardigheden die studenten hebben opgedaan bij deze trainingen zorgen ervoor dat ze een vliegende start kunnen maken met hun bestuursjaar. De dag werd afgesloten met een barbecue en borrel, waar de studentbestuurders elkaar beter konden leren kennen.

Naast de Amsterdamse Besturendag organiseert ASVA Academy het hele jaar door trainingen voor studentenorganisaties. Op deze manier ondersteunt en faciliteert ASVA verenigingen. Hier vind je meer informatie over ASVA Academy.