(Studie)Verenigingenoverleggen (SVO)

Het SVO is traditioneel een bijeenkomst van alle studieverenigingen van de UvA, waar wij een training geven en overleggen over onderwerpen die voor ons allemaal relevant en actueel zijn, bijvoorbeeld statutenwijzigingen, bestuurswerving sociale veiligheid, of alcoholbeleid. Deze vinden meestal plaats in CREA of bij een café. Ook als je geen studievereniging bent, maar het wel fijn vindt om te sparren over dit soort onderwerpen, is het mogelijk om deel te nemen aan de SVOs. Geef je dan op via onderstaand formulier en geef aan waarom je graag mee zou willen doen. We nemen dan verder contact met je op.

De planning voor dit jaar is al in elkaar gezet! Zet de volgende data (plus onderwerpen) dus alvast in je agenda:

SVO #1: Dinsdag 10 oktober, 17.00-19.00, Kennismaking & ledenbinding. Ten eerste is dit hét moment om kennis te maken met de andere besturen. Je zult ze nog veel zien op SVOs, CoBos, in de gangen en op andere momenten. Ten tweede zullen we een training Ledenbinding geven. Dit is het moment in het jaar dat je je leden binnen hebt, maar hoe hou je ze actief?

SVO #2: Donderdag 25 januari, 16.00-17.00, Bestuurswerving. Ook al voelt het alsof het jaar nog maar net begonnen is, toch is dit de periode in het jaar waarin je alweer na moet denken over je opvolging. Wij geven hiervoor wat handvaten.

SVO #3: Dinsdag 9 april, 17.00-19.00, Introductieperiodes. De introductieperiodes komen er weer bijna aan. Wat houdt dit in, wat moet je hiervoor doen, wat zijn de mogelijkheden? Samen lopen we door hoe we de kersverse studenten zo goed mogelijk kunnen bereiken.

SVO #4: Dinsdag 2 juli, 17.00-19.00, Beleidsplan schrijven. Speciaal voor de aankomende besturen organiseren we een training Beleidsplan Schrijven. Wij introduceren je aan de stappen die je moet nemen om een degelijk, realistisch en duurzaam beleidsplan te schrijven.

Geïnteresseerd in de SVOs? Geef je op via het volgende formulier! Per SVO zullen we op deze website en via de email meer gedetailleerde informatie sturen over de locatie. Je kunt je opgeven voor alle SVOs, of per SVO.