Lid worden

ASVA is dé vakbond voor alle Amsterdamse studenten. Samen strijden wij voor goed onderwijs en goedkope studentenwoningen. Hoe? ASVA informeert, praat mee en voert actie. Hoe meer leden wij hebben, hoe sterker we staan. Daarom is ASVA erg blij dat jij lid wilt worden!

Naast dat ASVA zich hard maakt voor jouw belangen, is ASVA er ook om het jou tijdens je studententijd zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wat kun jij van ASVA verwachten en waar kun je als ASVA-lid gebruik van maken?

  • De medewerkers van de studentenbalie in CREA staan altijd klaar voor vragen over het studentenleven in Amsterdam.
  • Het ASVA rechtsbureau ondersteunt jou, als student, gratis bij juridische problemen, bijvoorbeeld met DUO of je huisbaas.
  • Als lid van ASVA kun je de eerste twee dagen gratis verschillende spullen lenen, zoals beamers en de bakfiets.
  • www.asva.nl is dé bron voor informatie over ontwikkelingen in de studentenwereld.
  • Periodiek verkoopt ASVA de goedkoopste – legale – fietsen van Amsterdam
  • ASVA Academy is het trainingsbureau van ASVA en verzorgt trainingen om actieve studenten te ondersteunen bij hun commissie- of bestuurswerk.

Maar wij doen nog veel meer! Houd hiervoor onze website en social media goed in de gaten.

Een lidmaatschap kost €17,50 voor het eerste jaar, alle volgende jaren betaal je €15,00. Als je lid bent van een partnervereniging van ASVA betaal je slechts €12,50 voor het eerste jaar van je lidmaatschap. Je lidmaatschap wordt automatisch jaarlijks verlengd. Je krijgt enkele weken van tevoren een herinnering via e-mail. Als je je lidmaatschap wilt opzeggen, mail dan naar studentenbalie@asva.nl.

Naast lid zijn van ASVA kan je ook werken bij ASVA. ASVA is een leuke organisatie voor en door studenten, waar veel verschillende dingen te doen zijn en waar jij de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Op zoek naar een leuke uitdagende bijbaan?

Ben je al lid en wil je inloggen? Bijvoorbeeld om de komende activiteiten te bekijken of je gegevens te veranderen. Klik dan hier.

Studentenbalie CREA (plattegrond)

CREA, eerste verdieping
Nieuwe Achtergracht 170
1018WV Amsterdam
Telefoon: 020 5252926
E-mail: studentenbalie[at]asva.nl

Openingstijden

Maandag: 09:30 – 17:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09:30 – 17:00
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 9:30 – 17:00