ASVA partnerverenigingen worden?

Wat heeft jouw vereniging aan ASVA?

Een studentenorganisatie in Amsterdam kan voor €15,- per jaar partnervereniging van ASVA worden. Stuur een mailtje naar studentenbalie@asva.nl waarin je aangeeft partnervereniging van ASVA te willen worden. Vermeld hierbij de naam van je vereniging, het rekeningnummer en de naam van de rekeninghouder.

ASVA biedt de volgende diensten aan partnerverenigingen aan:

  • Inspraak op de algemene ledenvergadering (ALV) van ASVA
  • Gratis rechtshulp van het ASVA rechtsbureau
  • Korting op ASVA Academy-cursussen voor bestuursleden/actieve leden
  • Gratis lenen van de beamer, beamerscherm, boxen, versterker, microfoons, bakfiets en digitale spiegelreflexcamera.
  • Witboek voor besturen van studieverenigingen ten behoeve van overdracht.

Extra voor studieverenigingen

Naast de diensten voor partnerverenigingen biedt ASVA verschillende vormen van ondersteuning voor studieverenigingen verbonden aan het hbo en de UvA:

  • Dubbellidmaatschap: als je als studievereniging partnervereniging bent, kunnen je leden het eerste jaar voor €10,- lid worden van ASVA i.p.v. voor €15,-. Leden van ASVA krijgen o.a. gratis rechtshulp, kunnen meeloten voor een kamer en een ASVA-fiets kopen voor maar €65,-.
  • Ondersteuning door de Medewerker Achterban. De Medewerker Achterban is de contactpersoon van ASVA voor studieverenigingen. Die kan benaderd worden voor de diensten die hieronder vermeld staan. Daarnaast richt die zich op de verschillende vragen en problemen die studieverenigingen hebben en ondersteunt die studieverenigingen waar mogelijk. Als je bijvoorbeeld problemen hebt bij de inschrijving bij de Kamer van Koophandel kan de Medewerker Achterban je hierbij helpen.
  • Studieverenigingenoverleg (SVO): het studieverenigingenoverleg is een overleg tussen de besturen van studieverenigingen waarbij allerlei verschillende thema’s aan bod kunnen komen. Studieverenigingen vertellen elkaar waar ze mee bezig zijn of tegenaan lopen en wisselen kennis uit. Elk overleg wordt (natuurlijk) afgesloten met een borrel. Zo leer je de andere besturen nog beter kennen en kun je van elkaar leren!

Contact

bestuur@asva.nl

ASVA studentenvakbond
Nieuwe Achtergracht 170
1018 WV Amsterdam
06-39625931