Vertaler (Nederlands-Engels / Engels-Nederlands)

ASVA is op zoek naar een vertaler Nederlands-Engels & Engels-Nederlands. Het zal voornamelijk gaan om het vertalen van interne documenten van ASVA, publicaties op de website en voor het op verzoek ondersteunen van studieverenigingen die hulp nodig hebben bij het vertalen van informatie.

Vloeiend Nederlands en Engels in zowel woord en schrift is een must. Daarnaast is het belangrijk dat je redelijk flexibel bent en snel klussen kan oppakken, aangezien deze ook onverwachts kunnen komen.

ASVA studentenvakbond is de centrale belangenbehartiger van de Amsterdamse student en vervult veel verschillende taken. ASVA spreekt met de gemeente, universiteiten, hogescholen en landelijke partijen over onderwijs, studentenhuisvesting en OV, organiseert evenementen en biedt studenten diensten aan, zoals goedkope fietsen en gratis rechtshulp. ASVA is een organisatie voor en door studenten.

Het is een freelance functie: je wordt dus betaald per uur dat je bezig bent met vertalen. Het uurloon is €14 euro. Ben jij taalvaardig en flexibel? En lijkt het je leuk de studentenvakbond met je vertaaltalent te ondersteunen? Mail dan voor meer informatie of solliciteer gelijk door je motivatiebrief en CV te sturen naar vicevoorzitter@asva.nl.

Wij moedigen met name personen van kleur en personen uit andere gemarginaliseerde groepen aan om zich te kandideren – ook als je niet het gevoel hebt alle criteria precies te halen. Het is voor ons belangrijk om als organisatie een representatief beeld van studerend Amsterdam te vormen. We erkennen dat deze vacaturetekst deels voortvloeit uit onze vooraannames; hoewel we dit proberen recht te zetten, erkennen we dat dit niet altijd mogelijk is.