Vacature Inhoudelijk Medewerker Onderwijs WO

De ASVA Studentenunie is actief op het gebied van onderwijs. ASVA is een gesprekspartner van het universiteitsbestuur, medezeggenschapsraden en een boel andere organen binnen de universiteit. ASVA maakt zich hard voor goed, toegankelijk en veilig onderwijs voor iedere Amsterdamse student. 

Als Inhoudelijk Medewerker Onderwijs WO volg je het beleid van de UvA en de regering op de voet en adviseer je het bestuur over ontwikkelingen. Je kijkt kritisch naar het beleid en het staat voor jou voorop dat studenten op een juiste plek staan binnen universitair en nationaal onderwijsbeleid. Ook ben je aanwezig bij verschillende overleggen binnen de UvA en andere relevante partners van ASVA. Af en toe voer je ook zelf een onderzoekje uit naar een onderwerp binnen Onderwijs WO en help je studenten die met vragen of problemen bij ASVA komen.

In deze functie ben je kritisch en flexibel. Je hebt affiniteit met universitair onderwijsbeleid en je bent gemotiveerd om de positie van de student te verbeteren. In je werk ga je graag het gesprek aan met verschillende mensen en neem je kennis van de ontwikkelingen binnen het onderwijs. In je functie werk je samen met een Organisatorisch Medewerker Onderwijs en twee bestuursleden. Ook heb waar nodig contact met de Inhoudelijk Medewerker Onderwijs HBO. 

De ASVA studentenunie is de centrale belangenbehartiger van de Amsterdamse student en vervult veel verschillende taken. ASVA spreekt met de gemeente, universiteiten, hogescholen en landelijke partijen over onderwijs, studentenhuisvesting en OV, organiseert evenementen en biedt studenten diensten aan, zoals goedkope fietsen en gratis rechtshulp. ASVA is een organisatie voor en door studenten.

Wil jij iets belangrijks bijdragen op het gebied van universitair onderwijs? Mail voor meer informatie of solliciteer gelijk door je motivatie en cv te mailen naar vicevoorzitter@asva.nl. Solliciteren kan tot en met 8 augustus 2021.