Start Docent van het Jaar-verkiezingen 2018!

De Docent van het Jaar-verkiezingen van de UvA en HvA zijn weer van start gegaan! Voor welke docent kom jij ’s ochtends vroeg je bed uit? Welke docent inspireert jou om het beste uit jezelf te halen? En wie maakt jou enthousiast om na te denken over de lesstof? Deze verkiezingen zijn hét moment om je favoriete docent in het zonnetje te zetten. Iedere student heeft baat bij goed onderwijs!

De ASVA studentenvakbond, de CMR, CSR, UvA en HvA vinden goed onderwijs belangrijk. Docenten spelen daar een grote rol in. De Docent van het Jaar-verkiezing zet alle favoriete docenten in het zonnetje.

De Docent van het Jaar-verkiezing is zeker geen populariteitsverkiezing. Bij het stemmen krijgen studenten de gelegenheid om opmerkingen achter te laten die naar de betreffende docent worden verstuurd. Door de beste docenten uit te lichten hoopt ASVA dat meer docenten geïnspireerd raken. Voorgaande edities hebben bewezen dat studenten kritisch zijn en op inhoudelijke gronden hun keuze maken. De jury is dan ook elk jaar vol lof over alle genomineerden.

Na de stemperiode worden de winnaars per faculteit bekendgemaakt. Door middel van een studentenjury zal vervolgens besloten worden wie er wordt gekroond tot dé HvA Docent van het Jaar 2018 en wie de grote winnaar is van de UvA Docent van het Jaar 2018. Deze winnaars zullen bekend gemaakt worden tijdens de onderwijsconferenties van de onderwijsinstellingen. Hier volgt snel meer informatie over!

Stemmen is anoniem, doe je binnen 1 minuut en kan tot en met 16 februari. Zo kan je op de HvA kan maken op een SRPRS.ME vakantie!

Nieuwsgierig? Klink hier voor HvA en hier voor UvA!