Redacteur

Ben jij talig? Welbespraakt? Eloquent? Overtuigend in je retoriek? Lees dan snel verder over de functie van redacteur bij AVSA!

Als redacteur bij ASVA ben jij verantwoordelijk voor de tekstuele uitingen van ASVA of het controleren hiervan. Dit varieert van het aanpassen of bedenken van teksten voor op sociale media kanalen tot het nalezen van persberichten en brandbrieven. Je controleert teksten niet alleen op spelfouten en grammatica, maar je let ook op de overtuigingskracht en aantrekkelijkheid van de tekst. Ook schrijf je af en toe teksten in opdracht van verschillende portefeuilles binnen ASVA of het bestuur. 

ASVA is op zoek naar een redacteur met een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en die zeer vaardig is in de Engelse taal. Als redacteur werk je goed samen met verschillende partijen en ben je geïnteresseerd in de verschillende onderwerpen waar ASVA zich mee bezig houdt. De redacteur werkt zes uur per week, waarvan vier uur betaald en twee uur vrijwillig. 

Heb jij interesse om je bezig te houden met het vertalen van ASVA’s bezigheden naar leden, onderwijsinstellingen en een heleboel andere partijen, stuur dan je CV en motivatie naar vicevoorzitter@asva.nl