Nog vier dagen om je fiets te bestellen

In Amsterdam ben je nergens zonder fiets. Trams zijn voor toeristen, dus een fiets is onmisbaar. Daarom verkoopt ASVA de goedkoopste legale fiets van Amsterdam tijdens de Intreeweek. Heb jij nog geen fiets besteld? Doe dit dan nu!

ASVA verkoopt 400 fietsen op Intree Verenigt!

Een fiets in Amsterdam is onmisbaar, een tram is namelijk voor toeristen, daarom organiseert ASVA een fietsverkoop. Je kunt ermee in alle hoeken en gaten van de stad komen en daarnaast is het heerlijk om fietsend over de grachten de stad te leren kennen. Zorg daarom dat je er tijdens de intreeweek al eentje hebt!

FIETS OPHALEN

De fietsverkoop vindt plaats op maandag 24 augustus van 19.00 tot 23.00u bij de Kromhouthal.  Een fiets reserveren kan hier. Tot 21.00u kan iedereen die gereserveerd heeft gegarandeerd een fiets uitzoeken, na die tijd bestaat de kans dat er geen fietsen meer over zijn. In dit geval kan je, in overleg met de ASVA studentenbalie, een fiets uitzoeken tijdens de reguliere fietsverkopen op donderdagmiddag. Maar ook als je geen reservering hebt kan je langskomen om zo’n ASVA fiets, mits er fietsen over zijn!De fietsen kosten slechts €60,-, maar deze actie geldt alleen voor leden van ASVA.

Nog geen lid? Voor € 15,- ben je een jaar lang lid van ASVA en kun je gebruik maken van al onze diensten. De fiets & het lidmaatschap kun je in een keer met pin betalen.

De fietsen worden geleverd met verlichting, je kan ook ter plaatse een hangslot kopen voor €15,-. Let op! Deze sloten kun je alleen contant betalen. 

Zo ben je in een keer van alles voorzien en kun je zorgenloos Amsterdam meemaken. 

>>>BESTEL HIER JE FIETS<<<