ASVA organiseert KersVers!

ASVA studentenvakbond organiseert KersVers, de introductie voor HvA-studenten. Kom woensdag 26 augustus naar het Festival op het Wibauthof en donderdag 27 augustus naar het Feest in de Melkweg!

Beste aankomend student,

Het is bijna zover, KersVers gaat van start! Hieronder vind je alles wat je moet weten voor een spetterende start van je studententijd.

festival

Je introductietijd begint op woensdag 26 augustus met het KersVers Festival van 14:00 tot 20:00 uur bij HvA-locatie Wibauthuis. Voor kersverse studenten is de toegang gratis, en introducés zijn welkom! Er is een vol muziekprogramma met onder andere Girls Love DJs & friends, en je kunt ook komen feesten bij de altijd gezellige Surprise Bar.

Maar daarmee zijn we er nog niet! Amsterdam kent vele verenigingen, en tijdens KersVers Festival ontdek je ze allemaal. Speciaal voor jou hebben alle studie-, studenten- en sportverenigingen een heel programma aan vette activiteiten georganiseerd, zodat jij na KersVers weet wat je naast je studie kunt gaan doen! Ook als je nog op zoek bent naar een betaalbare fiets of studentenkamer in Amsterdam kun je op KersVers terecht, bij de lounge van ASVA studentenvakbond.

feest

Het KersVers Feest is de ultieme afsluiter van jouw introductie. Op donderdag 27 augustus kun je met je nieuwe vrienden van 23:00 tot 05:00 uur los in De Melkweg, in hartje Amsterdam. We hebben dit jaar een heel verse line-up, met onder andere FeestDJRuud en Dirtcaps! Dit is één van de grootste studentenfeesten van het jaar, dus wees er snel bij en koop je kaarten nu online!

Nieuwsgierig geworden, en wil je niets missen van KersVers? Check dan snel onze website of onze Facebook page. Hier worden regelmatig updates geplaatst over het festival en het feest. Liken dus!

We zien je op KersVers!