Medewerker studentenbalie

De ASVA studentenbalie zoekt een nieuwe baliemedewerker! De studentenbalie is het eerste contactpunt van ASVA met de student. Als medewerker van de balie regel jij de kamerbemiddeling, de fietsverkoop en de ledenadministratie van ASVA. Daarnaast zul je vragen van studenten beantwoorden over het onderwijs en het studentenleven in Amsterdam, zowel op de HvA als op de UvA. Je bent communicatief vaardig, kan zelfstandig werken en wilt studenten helpen.

Daarnaast maak je deel uit van het ASVA-team, wat betekent dat je soms ook met andere activiteiten mee zult helpen. Samen met de andere baliemedewerkers run je de studentenbalie. De balie is op maandag, woensdag en vrijdag van 9.30 tot 17.00 open, en je zal naar verwachting elke week één van deze shifts op je nemen – 7,5 uur per week dus.

De ASVA studentenvakbond is de centrale belangenbehartiger van de Amsterdamse student en vervult veel verschillende taken. ASVA spreekt met de gemeente, universiteiten, hogescholen en landelijke partijen over onderwijs, studentenhuisvesting en OV, organiseert evenementen en biedt studenten diensten aan, zoals goedkope fietsen en gratis rechtshulp. ASVA is een organisatie voor en door studenten.

Lijkt het je leuk deze verantwoordelijk op te pakken en om binnen de ASVA studentenvakbond deze functie te vervullen? Mail dan voor meer informatie of solliciteer gelijk door je motivatiebrief en CV te sturen naar vicevoorzitter@asva.nl. Solliciteren kan tot en met 11 oktober.