Medewerker dienstverlening

ASVA is op zoek naar een gloednieuwe medewerker Dienstverlening! De diensten van ASVA zijn de meest directe manier waarop wij onze leden te hulp schieten. Als medewerker dienstverlening coördineer jij de fietsverkoop en uitleenservice, waar de secretariële medewerkers de fysieke uitleen doen. Ook organiseer je een aantal grote evenementen, zoals de ASVA400, en ondersteun je de ASVA Academy. Je bent communicatief vaardig, kan zelfstandig werken en houdt goed het overzicht.

De functie betreft 4 uur per week, op een werkdag naar keuze tussen 10 en 18. Ook maak je deel uit van het ASVA-team, wat betekent dat we je graag mee zien op onze acties en evenementen.

De ASVA studentenvakbond is de centrale belangenbehartiger van de Amsterdamse student en vervult veel verschillende taken. ASVA spreekt met de gemeente, universiteiten, hogescholen en landelijke partijen over onderwijs, studentenhuisvesting en OV, organiseert evenementen en biedt studenten diensten aan, zoals goedkope fietsen en gratis rechtshulp. ASVA is een organisatie voor en door studenten. ASVA is een inclusieve werkgever.

Lijkt het je leuk deze verantwoordelijkheid op te pakken en je medestudent via ASVA verder te helpen? Mail dan voor meer informatie of solliciteer gelijk door je motivatiebrief en CV te sturen naar vicevoorzitter@asva.nl. Solliciteren kan tot en met 11 oktober.