Medewerker dienstverlening

ASVA is op zoek naar een gloednieuwe medewerker Dienstverlening! De diensten van ASVA zijn de meest directe manier waarop wij onze leden te hulp schieten. Voorbeelden hiervan zijn het Rechtsbureau, de Academy, de uitleen en de fietsverkoop. Als medewerker dienstverlening ondersteun je de diensten bij administratieve en organisatorische taken. Dit betekent bijvoorbeeld dat je ondersteunt bij de levering van fietsen, de organisatie van de Amsterdamse Besturendag (een trainingsdag van de Academy) en de organisatie van de ASVA400 (de fietsverkoop tijdens de Intreeweek). Daarnaast denk je mee over het aanbieden van nieuwe diensten. Hierbij ben je actief op zoek naar problemen die andere delen van de organisatie oppikken.  Je bent communicatief vaardig, kan zelfstandig werken en houdt goed het overzicht.

De functie betreft 4 uur per week, op een werkdag naar keuze tussen 10:00 en 18:00. Ook maak je deel uit van het ASVA-team, wat betekent dat we je graag mee zien op onze acties en evenementen.

De ASVA studentenvakbond is de centrale belangenbehartiger van de Amsterdamse student en vervult veel verschillende taken. ASVA spreekt met de gemeente, universiteiten, hogescholen en landelijke partijen over onderwijs, studentenhuisvesting en OV, organiseert evenementen en biedt studenten diensten aan, zoals goedkope fietsen en gratis rechtshulp. ASVA is een organisatie voor en door studenten.

Lijkt het je leuk deze verantwoordelijkheid op te pakken en je medestudent via ASVA verder te helpen? Mail dan voor meer informatie of solliciteer gelijk door je motivatiebrief en CV te sturen naar vicevoorzitter@asva.nl. Solliciteren kan tot en met 10 december.