KersVers komt eraan!

Ook dit jaar organiseert de ASVA studentenvakbond samen met de Hogeschool van Amsterdam weer KersVers; het introductiefeest en -festival voor alle eerstejaars studenten aan de Hogeschool van Amsterdam. Je studententijd is een ontzettend mooie tijd. Naast dat je ontzettend veel gaat leren, bieden Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam ook duizend andere mogelijkheden om het beste uit je studententijd te halen. Zo kun je actief worden bij je studievereniging, of door lid te worden van een opleidingscommissie meedenken over het onderwijs bij jouw opleiding. Ook kun je lid worden van een studentenvereniging: een mooie manier om de stad Amsterdam en mensen buiten je eigen studie te leren kennen. Via KersVers wil ASVA kersverse HvA-studenten kennis laten maken met al het moois dat Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam studenten te bieden hebben!

Op 25 augustus vindt het KersVers festival plaats en de entree daarvan is helemaal gratis. Tijdens het ochtendprogramma kun je kennismaken met Amsterdam en het studentenleven bij een van de vele toffe activiteiten die georganiseerd worden door studie- en studentenverenigingen. Tijdens het festival ‘s middags ontdek je wat de HvA allemaal in huis heeft, ontmoet je je medestudenten en maak je vrienden voor het leven! ‘s Avonds barst het feest los met een fantastische line-up aan artiesten. Het volledige programma vind je op https://www.kersvers.org/, waar je je ook kunt aanmelden voor de activiteiten tijdens het ochtendprogramma.

Op vrijdag 26 augustus vindt het KersVers feest plaats in de WesterUnie. Check de line-up en koop je kaartjes hier. Tot bij KersVers!