Festival In De Diamantfabriek op 7 en 8 april in CREA

Een jong en fris festival georganiseerd door én voor studenten, dat is In De Diamantfabriek – voorheen al meer dan 15 jaar bekend als het Amsterdams Studenten Festival. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 april zal In De Diamantfabriek een schitterende tweede editie tegemoetgaan in voormalig diamantslijperij CREA.

Jong, creatief talent op het gebied van muziek, podium- en beeldende kunst krijgt de kans om te schitteren op het festival. Op het podium worden zij vergezeld door gastartiesten als Gerson Main, Echo Movis en Mozes and the Firstborn, Wunterschlaus, Bervoets & Nijenhuis, toneelgroep BAM! en de Studenten Toneelvereniging Amsterdam. Naast het podiumprogramma zal er een silent disco zijn en zullen er interessante lezingen worden gegeven onder de naam IDD University.

Uit tientallen aanmeldingen zijn zo’n dertig lokale diamanten gekozen. Bezoekers kunnen onder andere The Goodlife Gentlemen, Surf Aid-Kit, LOLA, Jan Jetze, MEROL, Hansje Struijk, Stadspiraat en Booi Kluiving op het festival bewonderen. Houd de Facebook en website van In De Diamantfabriek in de gaten voor de definitieve line-up en verdere informatie.

Geniet van cultureel Amsterdam tijdens deze bruisende tweede editie van In De Diamantfabriek. Voor studenten zijn dagkaarten te koop voor €7,-, voor niet-studenten kosten dagkaarten €8,-. Voor de echte cultuurliefhebbers zijn er dit jaar passe-partouts beschikbaar voor €12,- (studenten) of €14,- (niet-studenten) waarmee je beide dagen kunt genieten van jong Amsterdams talent!

P.S. Onze eigen Jan Jetze Beitler (Coördinator Secretariaat a.k.a. “Baliepapa”) treedt op vrijdag 7 april ook op! Nog meer reden om te komen.