Coördinator onderwijs wo

De ASVA studentenvakbond is op zoek naar een coördinator onderwijs wo! Als onderwijscoördinator volg je het beleid van de UvA en de regering op de voet en adviseer je daarover het bestuur. Jij bent hierover kritisch en als de situatie hierom vraagt ben jij degene die het initiatief neemt om acties te organiseren. Ook informeer je studenten over de ontwikkelingen door vragen te beantwoorden en regelmatig activiteiten te organiseren, zoals een onderwijssymposium. De functie kent dan ook een grote mate van vrijheid. In overleg met het bestuur en de onderwijscoördinator hbo bepaal jij steeds welke thema’s de meeste aandacht verdienen.  

ASVA is op zoek naar iemand die flexibel kan inspelen op actuele ontwikkelingen, maar ook gestelde prioriteiten in het oog houdt. Je hebt kennis over onderwijsbeleid en kan die vertalen naar concrete plannen voor ASVA. Ervaring in de medezeggenschap of opleidingscommissie is een pre.

De ASVA studentenvakbond is de centrale belangenbehartiger van de Amsterdamse student en vervult veel verschillende taken. ASVA spreekt met de gemeente, universiteiten, hogescholen en landelijke partijen over onderwijs, studentenhuisvesting en OV, organiseert evenementen en biedt studenten diensten aan, zoals goedkope fietsen en gratis rechtshulp. ASVA is een organisatie voor en door studenten.

In deze functie werk je 12 uur per week, waarvan 8 uur betaald en 4 uur vrijwillig.

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van ons team en heb je interesse in de functie coördinator onderwijs wo? Mail voor meer informatie of solliciteer gelijk door je motivatiebrief en cv te sturen naar vicevoorzitter@asva.nl. Solliciteren kan tot en met 26 juli.