Coördinator onderwijs hbo

De ASVA studentenvakbond is op zoek naar een nieuwe coördinator onderwijs hbo. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het in de gaten houden van de ontwikkelingen op het gebied van onderwijs op het hbo en de relatie tussen ASVA en de medezeggenschap van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) in het bijzonder. Je onderhoudt contacten met verschillende partijen op de HvA en werkt samen met de coördinator studieverenigingen en de coördinator onderwijs wo.

ASVA is op zoek naar iemand die flexibel is en die houdt van aanpakken maar ook kritisch kan kijken naar de ontwikkeling van onderwijs op het hbo en in het bijzonder de HvA. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken. Heb jij ervaring in de medezeggenschap of andere activiteiten naast je studie gedaan, dan is dat een pre, maar zeker geen must!

De ASVA studentenvakbond is de centrale belangenbehartiger van de Amsterdamse student en vervult veel verschillende taken. ASVA spreekt met de gemeente, universiteiten, hogescholen en landelijke partijen over onderwijs, studentenhuisvesting en OV, organiseert evenementen en biedt studenten diensten aan, zoals goedkope fietsen en gratis rechtshulp. ASVA is een organisatie voor en door studenten.

Als Coördinator krijg je €12,- per uur (incl. vakantietoeslag) uitbetaald. Voor de functie staat 12 uur per week, waarvan 8 uur betaald en 4 uur vrijwillig.

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van ons team en heb je interesse in de functie coördinator onderwijs hbo? Mail dan voor meer informatie of solliciteer gelijk door je motivatiebrief en CV te sturen naar vicevoorzitter@asva.nl. Solliciteren kan tot en met 23 augustus!