Bewonersvereniging Noorderkwartier zoekt leden!

Wil jij graag je nieuwe buren leren kennen? Meebepalen hoe de (nog te bouwen) gemeenschappelijke ruimte eruit komt te zien? Van Noorderkwartier een gezellige plek maken voor samen een drankje in de zon of een boek in het gras? Meld je dan nu aan voor de bewonersvereniging!

Samen met een aantal buren ga je toffe activiteiten organiseren zoals bijvoorbeeld een burenborrel of een spelletjesavond, maar mag je ook bepalen hoe de binnentuin eruitziet. Alle buren zijn automatisch lid van de bewonersvereniging en betalen maandelijks €2,50. Dit budget kan de bewonersvereniging besteden aan activiteiten voor bewoners en verbeteringen. 

Noorderkwartier is een gebouw met 388 sociale huurwoningen voor studenten en jongeren met maatschappelijke ondersteuning, het is aan jullie om daar één gemeenschap van te maken.

Naast de gezelligheid staat de bewonersvereniging goed op je cv en ter voorbereiding ga je een training volgen van de academy van ASVA Studentenvakbond. Je bent ook de stem van de bewoners en vertegenwoordigt die bij de beheerders en de woningcorporatie.

Voor de carrièretijgers, borrelbazen of groenliefhebbers, voor ieder wat wils! Stuur als je interesse hebt voor 3 september een korte motivatie naar bewonersvereniging@asva.nl. Geef daarin ook aan wat je het liefst zou organiseren binnen de vereniging en je beschikbaarheid op 6, 7 of 8 september voor een kort gesprek.