ASVA zoekt Coördinator Studieverenigingen hbo

De ASVA Studentenvakbond is per direct op zoek naar een coördinatoren die zich bezig houdt met studieverenigingen op de HvA. Als Coördinator Studieverenigingen ben je verantwoordelijk voor de relatie tussen ASVA en studieverenigingen. Je investeert in een goede verstandhouding door verschillende activiteiten te organiseren, zoals studieverenigingenoverleggen (SVO’s), denktanks en trainingen. Ook bezoek je af en toe (consitutie)borrels samen met het bestuur van ASVA.

Jij als Coördinator hbo:

  • bent de persoon die de verenigingen ondersteunt op bestuursniveau en verenigingen kunnen bij jou aankloppen met verschillende vragen over bijvoorbeeld acquisitie, ledenwerving of het organiseren van een ALV. Andersom zoek jij ook vanuit ASVA contact op met studieverenigingen en andere studentenorganisaties, en zorg je voor een goede samenwerking. Je fungeert dus als spin in het web tussen studieverenigingen en het Amsterdamse studentenleven;
  • houdt van aanpakken en kan makkelijk sociale contacten opdoen. Omdat je veel bezig bent met het organiseren is ervaring met organiseren een pre. Tevens is het belangrijk dat je stressbestendig bent en je tijd flexibel kunt indelen;
  • staat klaar voor alle actieve studenten en wil hun verder helpen!

De ASVA Studentenvakbond is de centrale belangenbehartiger van de Amsterdamse student en vervult veel verschillende taken. ASVA spreekt met de gemeente, universiteiten, hogescholen en landelijke partijen over onderwijs, studentenhuisvesting en openbaar vervoer, organiseert evenementen en biedt studenten diensten aan, zoals goedkope fietsen en gratis rechtshulp. ASVA is een organisatie voor en door studenten.

De coördinator studieverenigingen werkt 12 uur in de week, waarvan 8 uur betaald en 4 uur vrijwillig. Je krijgt 12,- per uur, inclusief vakantietoeslag. Heb jij bestuurservaring of andere ervaring bij studieverenigingen opgedaan, dan is dat een grote pre, maar zeker geen must! ASVA is een leerschool, en ook tijdens je werk bij ASVA is er nog alle ruimte om te leren en ervaring op te doen. Heb jij ideeën over de rol van studieverenigingen op de HvA? Wil jij organiseren, adviseren en studieverenigingen begeleiden? Dan is ASVA op zoek naar jou!

Mail voor meer informatie of solliciteer direct door je cv en een motivatiebrief te sturen naar vicevoorzitter@asva.nl. Solliciteren kan tot en met 16 oktober.