ASVA zoekt Coördinator Secretariaat!

ASVA is op zoek naar een coördinator secretariaat. Als coördinator secretariaat ben je verantwoordelijk voor een groot deel van de administratieve kant van ASVA. Zo stuur je de baliemedewerkers van de studentenbalie aan, draai je zelf ook iedere week een baliedienst, ben je verantwoordelijk voor de ledenadministratie en maak je een belangrijk deel uit van de borging van informatie binnen ASVA. Samen met het bestuur denk je na over het promoten en het verbeteren van de bestaande diensten, zoals de fietsverkoop en de uitleen. In deze functie werk je veel samen met andere medewerkers bij ASVA waaronder de financieel medewerker. ASVA is voor deze functie op zoek naar iemand die sociaal en communicatief vaardig is, die geordend kan werken en het leuk vind om mensen aan te sturen.

Jij als Coördinator Secretariaat:

  • Vindt het leuk om leiding te geven, en mee te denken met de baliemedewerkers als zij voor lastige situaties staan;
  • Hebt een hart voor het helpen van studenten;
  • Neemt zelf verantwoordelijkheid om niet alleen snel de ins en outs van de studentenbalie te begrijpen, maar ook mee te denken hoe deze kan blijven innoveren;
  • Vindt samenwerken leuk en ben je communicatief sterk;
  • Wil werken in een organisatie door en voor studenten;
  • Wil taken van een Office Manager op je nemen.

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van ons team en heb je interesse in de functie coördinator secretariaat? Mail voor meer informatie of solliciteer gelijk (uiterlijk 1 september) door je motivatiebrief en CV te sturen naar vicevoorzitter@asva.nl. Als coördinator secretariaat krijg je €12,- (inclusief vakantietoeslag) betaald en werk je 12 uur per week, waarvan 8 uur betaald en 4 uur vrijwillig!