ASVA zoekt Coördinator Evenementen & Projecten

ASVA zoekt Coördinator Evenementen & Projecten

De ASVA studentenvakbond is per direct op zoek naar een coördinator evenementen en projecten. De coördinator evenementen en projecten organiseert grote en kleine evenementen in samenwerking met het Infoteam, het creatieve brein van ASVA. Denk hierbij aan een symposium, protest of een interne activiteit. Er is veel ruimte voor jouw eigen creatieve ideeën!

Jij als Coördinator Evenementen & projecten:

  • Bent flexibel;
  • Houdt van aanpakken;
  • Bent kritisch;
  • Bent creatief;
  • Werkt zelfstandig

Als Coördinator krijg je €12,- per uur (incl. vakantietoeslag) uitbetaald. De coördinator werkt gemiddeld 6 uur per week, waarvan 4 uur betaald en 2 uur vrijwillig zijn.

ASVA studentenvakbond is de centrale belangenbehartiger van de Amsterdamse student en vervult veel verschillende taken. ASVA spreekt met de gemeente, universiteiten, hogescholen en landelijke partijen over onderwijs, studentenhuisvesting en OV, organiseert evenementen en biedt studenten diensten aan, zoals goedkope fietsen en gratis rechtshulp. ASVA is een organisatie voor en door studenten.

Heb jij zin om deze evenementen te organiseren? Ben jij een echte regelneef? Dan is ASVA op zoek naar jou! Mail voor meer informatie of solliciteer direct door je CV en een motivatiebrief te sturen naar vicevoorzitter@asva.nl. Solliciteren kan tot en met 5 juli.