Amsterdamse Besturendag 2020: zaterdag 26 september

Op zaterdag 26 september organiseert ASVA Academy de jaarlijkse editie van de Amsterdamse Besturendag (ABD)! De ABD wordt georganiseerd voor alle studenten die actief zijn in het bestuur van een studie- of studentenvereniging in Amsterdam. De ABD is een ideale gelegenheid om interessante trainingen te volgen en je mede-besturen te leren kennen!

Op deze dag worden er verschillende trainingen aangeboden waarmee je vaardigheden kunt ontwikkelen die goed van pas komen in een bestuursjaar, zoals efficiënt vergaderen, commissies aansturen, evenementen organiseren en acquisitie. Verschillende van deze trainingen zullen ook in het Engels aangeboden worden. Een volledig overzicht van de planning en trainingen wordt later bekend gemaakt.

De besturendag vindt naar alle waarschijnlijkheid plaats op UvA Science Park. Naderhand is er een borrel met avondeten. De kosten voor de hele dag (incl. lunch & avondeten) bedragen €20 voor ASVA-leden, €25 voor niet-leden.

Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM omtrent het Coronavirus. We weten nog niet welke maatregelen er in september gelden, maar we zullen ervoor zorgen dat de gezond- en veiligheid van de deelnemers en trainers gewaarborgd wordt.

Mail voor meer informatie of als je vragen hebt naar academy@asva.nl.

Aanmelden kan via dit formulier!