Vacature Actie Kamer Tekort

Wind jij je ook zo op over de staat van de Amsterdamse huizenmarkt? Ben je boos dat je geen kamer kunt vinden voor een fatsoenlijke prijs? Wil je graag in actie komen? Word dan lid van AKT: Actie Kamer Tekort!

Actie Kamer Tekort is een werkgroep binnen ASVA die zich bezig houdt met studentenhuisvesting in Amsterdam. Samen met een paar andere vrijwilligers en een medewerker van team huisvesting ben jij degene die problemen op de woningmarkt spot, meedenkt over het beleid van de onderwijsinstellingen en overheid, en zelf meedenkt over oplossingen. Daarnaast organiseren we protesten en andere acties om onze stem te laten horen. Je ondersteunt hierdoor team huisvesting, die met jouw input heel veel kunnen doen. 

Wat verwachten we van je?

– Interesse in de huizenmarkt

– 4 uur per maand voor een meeting plus eventuele to-do’s. 

– Aanwezigheid bij protesten en andere acties, al is alles natuurlijk flexibel. 

Wat krijg je terug?

– Ervaring en een mooie vermelding op je CV. 

– Gratis lidmaatschap bij ASVA (inclusief alle voordelen die daarbij horen)

– Een heel gezellige werkplek en een leuk team

Geïnteresseerd? Stuur een mail naar huisvesting@asva.nl!

Wij moedigen met name personen van kleur en personen uit andere gemarginaliseerde groepen aan om zich te kandideren – ook als je niet het gevoel hebt alle criteria precies te halen. Het is voor ons belangrijk om als organisatie een representatief beeld van studerend Amsterdam te vormen. We erkennen dat deze vacaturetekst deels voortvloeit uit onze vooraannames; hoewel we dit proberen recht te zetten, erkennen we dat dit niet altijd mogelijk is.