Programma Urban Recycling bekend

Het programma van Urban Recycling, het ASVA symposium over transformatie van kantoren, hergebruik van leegstand en kansen voor studentenhuisvesting, is bekend.Het kantorengebied Amstel III in Zuidoost met veel leegstand, komt als casus nadrukkelijk aan bod. Stadsdeelbestuurder Emile Jaensch komt vertellen over het gebied. Ook diverse andere projecten komen aan bod.De workshops en presentaties worden verzorgd door Agora Europe over hun publicatie: “Nieuw leven voor oude gebouwen”, Urban Resort over: “De ideale leegstandsaanpak” en het Transformatieteam over “het proces van transformeren, kansen en knelpunten”.

Afsluitend is er een debat met Wethouder Maarten van Poelgeest, Vincent Buitenhuis (Kences), Eric Duivenvoorden (Urban Resort) en Maarten Markus (ASVA studentenvakbond). Tijdens het debat is er gelegenheid tot interactie met de bezoekers.

De locatie is TrouwAmsterdam, de voormalige drukkerij van de gelijknamige krant. Het symposium vindt plaats op woensdag 8 juni van 14:00 tot 19:30 uur.

Ga naar de website van Urban Recycling voor meer informatie.