HvA Docent van het Jaar verkiezing

Van 4 februari t/m 15 februari kunnen HvA studenten online stemmen op hun favoriete docenten. De ASVA studentenvakbond organiseert dan namelijk de Docent van het Jaar verkiezing op de HvA. Deze verkiezing is bedoeld om aandacht te vragen voor goed docentschap op de HvA. De kwaliteit van het onderwijs staat of valt natuurlijk met goede docenten. Daarom wil ASVA de beste docenten van de HvA in het zonnetje zetten. Vind jij dat jouw docent het verdiend om verkozen te worden tot Docent van het Jaar 2013? Ga dan naar www.docentvanhetjaar.hva.nl en breng jouw stem uit op de docent die jou het meest inspireert.
‘Het is belangrijk dat je een stem uitbrengt omdat het dé kans is om duidelijk te maken wat jij goed onderwijs vindt. ’ zegt ASVA-voorzitter Michiel Stapper. ‘De kwaliteit van het hoger onderwijs staat onder druk; er is minder geld voor meer studenten en iedereen merkt dat. Gelukkig kunnen veel docenten deze uitdaging aan en zorgen zij er dag in dag uit voor dat het onderwijs van hoog niveau is en blijft. ASVA wil hier extra aandacht voor vragen en biedt daarom de HvA-studenten de kans te bepalen wie de beste docent van de HvA is. ’
Na de stemperiode zal op ieder domein een evenement plaatsvinden waar de winnaar per domein bekendgemaakt wordt. Vervolgens zal de jury, bestaande uit één student per domein, colleges van alle domeinwinnaars afgaan en de uiteindelijke winnaar bepalen. Deze wordt bekend gemaakt tijdens de onderwijsconferentie op 11 april in Carré.  Hiervoor is een beperkt aantal (gratis) toegangskaarten voor studenten beschikbaar dus als je daar bij wilt zijn kun je ASVA een e-mail sturen.
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ASVA: docentvanhetjaarHvA@asva.nl of 020-5253137