Huisvestingsymposium ‘De prijs van wonen’ 28 november a.s.

Op woensdag 28 november organiseert ASVA het huisvestingsymposium ‘De prijs van wonen’. Hierbij staan centraal de kosten voor wonen, het inkomen van de student, het rendabel maken van studentenhuisvesting voor particuliere investeerders en het neerzetten van kwalitatief goede woningen vanuit de woningcorporaties. Uiteraard komt ook het nieuwe regeerakkoord aan bod. Wat gaat dit betekenen voor studenten en hun woningen? En hoe gaan particuliere investeerders en woningcorporaties hiermee om?
Tijdens het symposium zal Emeritus hoogleraar Priemus de opening verzorgen. Hiernaast presenteert onze voorzitter Michiel Stapper het onderzoek over studentenhuisvesting van ASVA. Aansluitend neemt hij deel in de paneldiscussie. Hier wordt hij vergezeld door onder andere Zef Hemel (Professor ‘urban and regional planning’), Marja van Weverling (DUWO) en Vincent Buitenhuis (Kences). Onder leiding van Marco van Hoek zullen zij discussieren over bovengenoemde onderwerpen. Zeker met het oog op het regeerakkoord en de recente nieuwsberichten belooft dit een interessante discussie te vormen.
De volledige uitnodiging van het symposium kunt u onderaan deze tekst als bijlage downloaden.
Het symposium is toegankelijk voor alle belangrijke partijen op gebied van huisvesting. In het bijzonder zijn ook studenten welkom op deze middag!
Het symposium vindt plaats in de CREA theaterzaal op 28 november van 15.00 – 17.00. U kunt inlopen vanaf 14.30.
Mocht u vragen hebben het symposium dan kunt u zich wenden tot Annick Leeuwenberg. Heeft u belangstelling om langs te komen? Meld u dan aan via de website.