Er zijn weer vacatures

De ASVA studentenvakbond is de belangenbehartiger van studenten van de Universiteit en de Hogeschool van Amsterdam.  Vijf bestuurleden werken full-time. Zij geven leiding aan ongeveer 25 studenten die ieder hun eigen taak hebben. Werken bij ASVA betekent dat je veel ervaring opdoet en tegelijkertijd bijdraagt aan een goede zaak: de belangen van duizenden Amsterdamse studenten. 

ASVA biedt je niet alleen een leuke bijbaan met veel vrijheid, maar ook werkervaring die bij je opleiding past en een leuke werksfeer met medestudenten. Zo kun je bijvoorbeeld medewerker worden en actief helpen op het gebied van studentenhuisvesting of juist als commissielid meehelpen aan de nieuwe ASVA krant.

Bij ASVA werken is voor een deel je inzetten voor een goed doel, maar het betekent vooral een functie met mogelijkheden en verantwoordelijkheden. Er wordt daarnaast verwacht dat jij je naast je gewone taken af en toe inzet bij activiteiten van ASVA. Ook ben je als student steeds meer geïntereseerd in de belangen die een student heeft. 

Ben jij nieuwsgierig naar ASVA en wil jij je voor ons komen inzetten? Of vind je juist dat ASVA wat verkeerd doet? Maak jij graag het leven van de Amsterdamse student een stukje beter? Wij staan open voor nieuwe ideeën en initiatieven binnen onze organisatie en wij zoeken voortdurend actieve studenten die ons willen komen versterken. Dit kan bijvoorbeeld ook door het helpen bij een evenement, het schrijven van een blog of het maken van filmpjes. Interesse en ideeën? Twijfel dan niet en stuur een mailtje naar hanne@asva.nl.

Momenteel kun je solliciteren op: