ASVA Trainersvacature verlengd!

ASVA studentenvakbond is weer op zoek naar trainers voor ASVA Academy. De deadline voor deze vacature is verlengd tot 10 juni!

ASVA Academy heeft als doel om actieve studenten te ondersteunen bij hun commissie- en/of bestuurswerk door middel van trainingen en workshops. Ben jij flexibel, kritisch en heb je een hart voor de actieve student? Heb jij affiniteit met studentenorganisaties (van de UvA en de HvA) en lijkt het jou leuk om training te geven aan een groep actieve studenten om zo je kennis over te dragen? Lees dan snel verder!

ASVA biedt via ASVA Academy trainingen aan aan studieverenigingen, studentenverenigingen en (decentrale) medezeggenschap. Actieve studenten kunnen hierbij kennis en vaardigheden opdoen die van pas komen in een bestuur, medezeggenschapsraad of commissie. Voorbeelden hiervan zijn trainingen over vergaderen, acquisitie, sociale veiligheid, penningmeesterschap en commissies aansturen. Daarnaast is er twee keer per jaar de Amsterdamse Besturendag, waar ook allerlei trainingen gegeven worden.

Meer info? Kijk op https://asva.nl/trainersvacature/