ASVA cursusweek: Waar wil jij beter in worden?

Van 7 tot en met 11 november organiseert de ASVA studentenvakbond weer een cursusweek met allerlei cursussen om jezelf op verschillende vlakken te ontwikkelen. Heb je altijd al eens willen wijnproeven of beter kunnen presenteren? Is time management voor jou een struikelblok of lijkt leren speedreaden jou een uitdaging? Het kan tijdens de ASVA cursusweek. Bovendien zal Jim Jansen, hoofdredacteur van Folia, een stoomcursus journalistiek geven.
Klik hier voor het volledige aanbod en klik hier om je in te schrijven voor cursussen.
Daarnaast is er tijdens de cursusweek een dag die in het teken staat van het Platform. De cursussen tijdens de Platformdag bieden handvatten voor het maken van een start met jouw idee voor bijvoorbeeld een evenement. Zo leer je hoe je sponsors binnenhaalt, hoe je een goed projectplan schrijft en waar je allemaal op moet letten als je een bedrijf opstart.

Kosten

Als je lid bent van ASVA kost een cursus 2,50 euro. Voor niet-leden kost een cursus 5,- euro. Bestuursleden van partnerverenigingen betalen voor bestuurscursussen 2,50 euro. Lid worden van ASVA kost 15,- euro per jaar of 10,- euro als je lid bent van een partnervereniging. Klik hier voor meer informatie.
De ASVA cursusweek vindt tweemaal per jaar plaats. In maart of april 2012 zal er wederom een cursusweek plaatsvinden.