Alle faculteitswinnaars Docent van het Jaar HvA bekend! Lees hier wie

In februari konden alle studenten stemmen voor de HvA Docent van het Jaar-verkiezing. Inmiddels zijn de stemmen geteld en hebben alle zeven facluteiten hun winnaar in het zonnetje gezet. Lees hier of jouw docent heeft gewonnen!” 

ASVA organiseert samen met de Centrale Medezeggenschapsraad (CMR) de Docent van het Jaar-verkiezing op de HvA. Doel van de verkiezing is om aandacht te vragen voor goed docentschap op de HvA en docenten in het zonnetje te zetten. In 2018 zijn er bijna 5.000 stemmen uitgebracht, meer dan vorig jaar! Hieruit zijn zeven faculteitswinnaars gekomen. ​Onderstaand, volgens studenten, de allerbeste docenten van onze faculteiten:

  • Faculteit Bewegen, Sport & Voeding: Rem Pronk
  • Faculteit Business & Economie: Jamal Abid
  • Faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie: Jochen Riester
  • Faculteit Gezondheid: Niek Kruijer
  • Faculteit Maatschappij & Recht: Renske Bijl
  • Faculteit Techniek: Marc van Bochove
  • Faculteit Onderwijs & Opvoeding: Aad Sinke 

STUDENTENJURY

Het staat buiten kijf dat al deze docenten uitstekend en passievol les kunnen geven. Toch is er maar één docent die er met de titel “HvA Docent van het Jaar 2018” vandoor gaat. Om een top drie samen te stellen, bezoekt een speciaal samengestelde jury de komende weken colleges van alle faculteitswinnaars. Deze jury bestaat uit studenten van diverse faculteiten, zij zullen de docenten beoordelen middels diverse criteria.

WINNAAR BEKEND BIJ DE ONDERWIJSCONFERENTIE

Op 12 april maakt CvB-voorzitter Huib de Jong de winnaar bekend tijdens de HvA Onderwijsconferentie. Ook jij kan hier bij zijn, meld je snel aan via deze link. De winnaar mag zich een jaar lang ‘HvA Docent van het Jaar’ noemen!