4 Redenen waarom ASVA de beste studenten-bijbaan is

ASVA staat of valt met haar medewerkers en vrijwilligers! ASVA bestaat uit een team van medewerkers, vrijwilligers en een bestuur. Dit zijn allemaal studenten en dat maakt het super gezellig. Dit maakt de ervaring die je opdoet echter niet minder groot! Je krijgt een unieke kans om je in te zetten naast je studie en daar ook nog een beetje geld mee te verdienen. Daarnaast krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om vette dingen te bereiken! Waar je bij een bedrijf koffie mag inschenken, mag je hier zelf dingen organiseren en zelf acties opzetten!

1. Studententeam

ASVA is een organisatie die volledig wordt gerund door studenten. Zo is er een bestuur, ongeveer 20 medewerkers en 20 vrijwiligers. Het leuke aan een studenteam is vooral alle gezelligheid! ASVA steekt veel aandacht in het organiseren van een vrijmibo, womilu, weekendjes weg en andere activiteiten. Op die manier wordt het een hecht team, een echt ASVA-familie. Samen bereik je veel meer en dat is het leuke aan een team van allemaal studenten! 

2. Maatschappelijk

Een baantje bij ASVA is anders dan een horeca baantje, of een baantje bij een callcenter. Je bent altijd bezig met het behartigen van de belangen van jouw medestudenten. Hierin zijn er veel mogelijkheden; denk aan het strijden voor meer studentenwoningen, maar ook het organiseren van een introductie voor HvA-studenten. Daarin kan jij jouw interesse kiezen en daar je tijd in steken! Er is heel veel mogelijk en zo kan jij je steentje bijdragen aan de studentengemeenschap. 

3. Ervaring

Niet alleen brengt ASVA een stukje maatschappelijke betrokkenheid, het is ook nog eens een hele waardevolle werkervaring. In je functie bij ASVA kan je kiezen voor een hoop verantwoordelijkheid en vrijheid. Hierin kan je vele eigen keuzes maken! Word je bij een andere stage of baan aangenomen om koffie in te schenken of rotklusjes te doen, kun je bij ASVA je eigen plan trekken! Zo kan jij je eigen actie opzetten, een symposium organiseren, een lobby starten of een medewerkersteam aansturen. 

4. Verdienen

Als student heb je waarschijnlijk niet heel veel geld te besteden. Daarom is het belangrijk dat je ook wat bij kunt verdienen. Dit kan zeker bij ASVA. Als bestuur ontvang je een bestuursbeurs, als medewerker word je per uur betaald en als vrijwilliger krijg je een vrijwilligersbeurs. Hoeveel deze bedragen precies zijn, wordt duidelijk in een sollicitatiegesprek. Je wordt bij ASVA dus niet alleen beloond met bier! Maar natuurlijk ligt er wel altijd koud in de koelkast 😉 

Ben je al overtuigd??! Check snel: www.asva.nl/vacatures