Vacature coördinator onderwijs HBO

De ASVA studentenunie is op zoek naar een nieuwe coördinator onderwijs hbo! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het in de gaten houden van de ontwikkelingen en het beleid op het gebied van onderwijs op het hbo en de relatie tussen ASVA en de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Je onderhoudt contacten met verschillende partijen op de HvA en werkt samen met de organisatorisch medewerker onderwijs en de coördinator onderwijs wo binnen ASVA. 

ASVA is op zoek naar iemand die flexibel is en die houdt van aanpakken maar ook kritisch kan kijken naar de ontwikkeling van onderwijs op het hbo en in het bijzonder op de HvA. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken en een visie hebt over het hbo onderwijs en de ontwikkeling van de medezeggenschap van de HvA. Ervaring in de medezeggenschap of andere activiteiten naast je studie hebben gedaan is een pré.

De ASVA studentenunie is de centrale belangenbehartiger van de Amsterdamse student en vervult veel verschillende taken. ASVA spreekt met de gemeente, universiteiten, hogescholen en landelijke partijen over onderwijs, studentenhuisvesting en OV, organiseert evenementen en biedt studenten diensten aan, zoals goedkope fietsen en gratis rechtshulp. ASVA is een organisatie voor en door studenten.

Voor de functie staat 12 uur per week, waarvan 8 uur betaald en de overige uren bedoeld zijn voor aanwezigheid bij specifieke vrijwilligersacties. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van ons team en heb je interesse in de functie coördinator onderwijs hbo? Mail dan voor meer informatie of solliciteer gelijk door je motivatiebrief en CV te sturen naar vicevoorzitter@asva.nl . Solliciteren kan tot en met 3 oktober!