Uitslag Docent van het Jaar HvA

Tussen 11 en 22 april hebben maar liefst 4.132 studenten hun stem uitgebracht voor de Docent van het Jaar verkiezing 2011. Het grote aantal stemmen laat zien dat studenten hun docenten waarderen en dit ook willen uitspreken. Dat is dan ook de reden waarom wij, namens de studenten, deze prijs organiseren. Goed onderwijs begint bij goed docentschap, daarom verkiezen wij de beste docent. Op basis van de uitgebrachte stemmen is inmiddels bekend geworden wie de winnaars per opleiding en domein zijn.


Wat doet ASVA nu?Zoals je ongetwijfeld in het nieuws hebt gemerkt, staat de onderwijskwaliteit van het HBO ter discussie in de politiek. Veel studenten vulden tijdens het stemmen voor de DvhJ verkiezing in wat een docent een goede docent maakt. Vakkennis en kunde op een inspirerende manier overbrengen, daar ging het velen om. Goede input voor onze lobby!

 

AmstelcampusfestivalNatuurlijk houdt het hier niet op! De domeinwinnaars gaan nu strijden voor de titel “HvA docent van het jaar 2011”. Een jury van zeven studenten, uit ieder domein één, bezoekt de komende maand de colleges van alle domeinwinnaars. Op het Amstelcampusfestival op 23 juni maakt de jury om vier uur de HvA top drie bekend. Zij krijgen respectievelijk €2.500, €1.500 en €750 die zij aan hun onderwijs mogen besteden.Natuurlijk is er op het festival meer te doen dan de uitreiking van de Docent van het Jaar prijs. Zo zullen er bandjes optreden, debatten gevoerd worden en verder is er kunst, theater, film, radio en televisie. Meer informatie vind je op de festivalwebsite. Bestel hier ook direct je gratis e-ticket.