Meld je nu aan voor theatervoorstelling TimeOut voor HvA en UvA studenten
(Gratis event inclusief gratis hapjes en drankjes)


Toegang gratis (inclusief gratis hapjes en drankjes na afloop!)


Op 12 februari organiseert de ASVA Studentenvakbond samen met de organisatie TimeOut een event over studentenwelzijn en de mentale gezondheid van studenten. We zijn erg enthousiast dat het gelukt is deze samenwerking met TimeOut aan te gaan, en dat wij dit evenement nu naar de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en Universiteit van Amsterdam (UvA) kunnen brengen. Het evenement speelde eerder al op de Universiteit Utrecht, TU Delft, Radboud Universiteit, RUG en Erasmus universiteit. Meer informatie is te vinden via www.timeoutlab.nu.

Het evenement zal plaatsvinden op 12 februari om 19:30 in het Wibauthuis, een gebouw van de HvA. Het TimeOut Event is gericht op HvA- en UvA-studenten en medewerkers. Het is een event wat bestaat uit een interactieve theatervoorstelling, en een prikkelend nagesprek in de vorm van het Time Out Café, waar wordt nagepraat via verschillende activiteiten -zoals een biechtmuur- en tot slot een lijn naar hulp, zowel live op de vloer als online.


FOR INTERNATIONAL STUDENTS
We are sad to say that this play will be performed in dutch. Would you nevertheless want to participate in this event, we are more than happy to welcome you at the ‘afterparty’ after the play: this will be from 21:00 to 22:00 at the cafeteria of the Wibauthuis in Amsterdam. You can find the adress below. Please feel welcome to join, entry, drinks and snacks will be free!


IN HET KORT:
Wat: Event voor alle studenten van de HvA en UvA over studentenwelzijn en stress onder studenten
Waar: Wibauthuis (zaal WBH 02B01
), Wibautstraat 3b, Amsterdam
Wanneer: 12 februari, 19:15 inloop

Geen velden gevonden.