Interesse in een bestuursjaar?

Wil jij meedenken over hoe onderwijs verbeterd kan worden? Wil je strijden voor meer studentenwoningen? Wil jij in gesprek over hoe openbaar vervoer het beste ingezet kan worden voor studenten?  Hou jij van het organiseren van evenementen zoals de Amsterdamse Besturendag? Wil jij je inzetten voor je medestudenten, trainingen organiseren, brainstormen over de beste promotiecampagnes of actievoeren om de stem van de Amsterdamse student te laten horen?

Dan is ASVA op zoek naar jou!

Ieder jaar wisselt in september het ASVA bestuur en we zijn dus altijd op zoek naar geïnteresseerden. Het is gebruikelijk dat de deadline voor het opsturen van een sollicitatiebrief en cv eind maart ligt en dat er rond april sollicitatiegesprekken worden gevoerd. Voordat we daaraan beginnen neemt de zoekcommissie in januari, februari en maart contact op met geïnteresseerden om wat meer informatie te geven onder het genot van een goed kopje koffie. Laat als je interesse hebt hieronder je contactgegevens achter, zodat de ZoekCo t.z.t. contact met je kan opnemen. Dat is natuurlijk geheel vrijblijvend en staat los van een mogelijke sollicitatie.

Als je nu al vragen hebt kan je natuurlijk ook contact opnemen met de voorzitter op 06 41 78 60 89 of je vraag mailen naar zoekco@asva.nl. Je bent natuurlijk ook altijd welkom om langs te komen op het ASVA kantoor in CREA op de Nieuwe Achtergracht 170!

Wij moedigen met name personen van kleur en personen uit andere gemarginaliseerde groepen aan om zich te kandideren – ook als je niet het gevoel hebt alle criteria precies te halen. Het is voor ons belangrijk om als organisatie een representatief beeld van studerend Amsterdam te vormen. We erkennen dat deze vacaturetekst deels voortvloeit uit onze vooraannames; hoewel we dit proberen recht te zetten, erkennen we dat dit niet altijd mogelijk is.