Speakers

Onze speakers zijn in twee verschillende pakketten te huur. Het basispakket met een enkele speaker en een aansluiting voor computer/telefoon/etc, en een uitgebreider pakket waarbij je een extra speaker en een mengpaneel krijgt, inclusief benodigde bekabeling.

Devine artis 12a

De Devine Artis 12A is een actieve luidspreker. Dit wil zeggen dat er een versterker ingebouwd zit. Deze speaker kan dus zonder mengpaneel o.i.d. worden gebruikt. Op die manier kan er 1 microfoon of een laptop/telefoon/etc op worden aangesloten.

Deze speaker behoort tot het basispakket.

meer info

Fame mc-12

De Fame MC-12 is een passieve luidspreker. Dit wil zeggen dat er geen versterker ingebouwd is. We hebben geen losse versterker, alleen de versterker ingebouwd in de Devine speaker. Het is mogelijk om de Fame speaker aan te sluiten op de Devine speaker. Het enige nadeel is dat dit geen stereo- maar mono-geluid oplevert. Met onze geluidsinstallatie is het niet mogelijk stereo-geluid te krijgen.

Deze speaker behoort tot het uitgebreide pakket.

meer info

Devine mx-4 Pa

Op het mengpaneel zitten 2 ingangen voor microfoons of gitaren (XLR of JACK). Daarnaast kan een laptop/telefoon/etc worden aangesloten.

Dit mengpaneel behoort tot het uitgebreide pakket.