Speakers

Onze speakers zijn in twee verschillende pakketten te huur. Het basispakket met een enkele speaker en een enkele aansluiting voor computer/telefoon/etc, en een uitgebreider pakket, dit bestaat uit twee speakers en de mogelijkheid tot het aansluiten van maximaal 4 apparaten (bijvoorbeeld een laptop en microfoon). Hiernaast kan je ook een mengpaneel lenen, hierdoor kunnen er meer apparaten aangesloten worden en is er meer controle over het geluid.

Enkele speaker: Devine artis 12a

De Devine Artis 12A is een actieve luidspreker. Dit wil zeggen dat er een versterker ingebouwd zit. Deze speaker kan dus zonder mengpaneel o.i.d. worden gebruikt. Op die manier kan er 1 microfoon of een laptop/telefoon/etc op worden aangesloten.

Deze speaker behoort tot het basispakket.

meer info

Dubbele speaker: Fame mc-12

De Fame MC-12 is set van twee passieve luidsprekers. Dit wil zeggen dat er geen versterker ingebouwd is. Hierbij wordt een versterker geleverd die de optie tot 4 inputs geeft. Het is hiernaast ook mogelijk om de Fame speaker aan te sluiten op de Devine speaker. Het enige nadeel is dat dit geen stereo- maar mono-geluid oplevert.

Deze speaker behoort tot het uitgebreide pakket.

meer info