Speakers

Onze speakers zijn in twee verschillende pakketten te huur. Het basispakket met een enkele speaker en een enkele aansluiting voor computer/telefoon/etc, en een uitgebreider pakket, dit bestaat uit twee speakers en de mogelijkheid tot het aansluiten van maximaal 4 apparaten (bijvoorbeeld een laptop en microfoon). Hiernaast kan je ook een mengpaneel lenen, hierdoor kunnen er meer apparaten aangesloten worden en is er meer controle over het geluid.

Enkele speaker: JBL PartyBox 110

De JBL PartyBox 110 is een actieve luidspreker. Dit wil zeggen dat er een versterker ingebouwd zit. Deze speaker kan dus zonder mengpaneel o.i.d. worden gebruikt. Deze speaker kan 12 uur mee zonder stroom. Ook kan je een microfoon of gitaar mee aansluiten! Ten slotte kan je ook draadloos verbinden aan deze speaker. Kortom: ideaal voor jouw volgende huisfeest!

Deze speaker behoort tot het basispakket.

meer info

Dubbele speaker: Fame mc-12

De Fame MC-12 is set van twee passieve luidsprekers. Dit wil zeggen dat er geen versterker ingebouwd is. Hierbij wordt een versterker geleverd die de optie tot 4 inputs geeft. Door ook een mengpaneel te lenen, zijn je mogelijkheden eindeloos. Het aansluiten van deze speakers kan lastig zijn, daarom hebben we een instructiefilmpje gemaakt!

Deze speaker behoort tot het uitgebreide pakket.

meer info