Kamers

Kamer nodig?

Let op: een kamer vinden in Amsterdam is niet gemakkelijk! Het is vaak alleen mogelijk als je vroeg begint, een ruim budget hebt en veel doorzettingsvermogen hebt. In ons kamerstappenplan vind je een hoop informatie over het zoeken van een kamer. Van verschillende sites waar kamers worden aangeboden tot tips waar je bij een kamer op moet letten, het kamerstappenplan is stap één in het vinden van een kamer!

Op onze aparte facebookpagina worden ook een hoop kamers aangeboden vóór en dóór studenten. Het is wel belangrijk zelf goed te blijven opletten op wat voor kamer je reageert; wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele misstanden.

Uiteraard, mocht het zover komen, kan je altijd contact opnemen met ons rechtsbureau in geval van ongeregeldheden. Bij ons rechtsbureau kan je ook vragen stellen omtrent een contract dat je gaat ondertekenen of dat je al ondertekend hebt.

Ook kan je contact opnemen met de ASVA studentenbalie voor meer tips over het zoeken van een kamer.

Let op: de Amsterdamse woningmarkt is krap en veranderlijk. ASVA is geen eigenaar van kamers, maar bemiddelt tussen verhuurders en huurders via onze Facebookpagina. We kunnen niet garanderen dat je hier een kamer kunt vinden.