Bestuursupdate

Wat zijn het een gekke tijden. Iedereen zit aan huis gekluisterd, werkt in pyjama en moest ineens een heel gênante oude profielfoto op Skype veranderen. Ook binnen ASVA is de boel niet meer hetzelfde. Onze lustrumactiviteiten zijn voorlopig uitgesteld, ons kantoor is gesloten en we verwachten dat er de rest van het academisch jaar geen fysiek onderwijs meer plaats gaat vinden in Amsterdam.

Voor iedereen die nu financieel in de knoop zit of problemen heeft met studentenhuisvesting of (digitaal) onderwijs, verwijzen we graag door naar onze website: www.asva.nl/corona. Verder zijn wij natuurlijk ook bereikbaar via de mail, WhatsApp en (video)telefoongesprekken. We zullen ervoor zorgen dat we jullie allemaal zo goed mogelijk up to date houden over alle belangrijke ontwikkelingen die jullie aangaan en we blijven natuurlijk voor jullie lobbyen.

Deze crisis zou namelijk niet door studenten zelf betaald moeten worden.

We weten dat het moeilijk is om ineens zo anders te leven en je sociaal af te moeten zonderen van anderen, maar het is om meerdere redenen heel belangrijk om dat toch te doen. Het lijkt nu even alsof er geen licht aan het eind van de tunnel is, maar samen komen we er allemaal doorheen. Echt waar.

Strijdbare en gezonde groet van het ASVA bestuur.