AVTER Party (16+)

🎉 Get ready voor de Avter Introduction Party, georganiseerd door ASVA en HvA! 🎉

Ben je klaar om je academische reis met een knal te beginnen? Zoek niet verder! ASVA presenteert in samenwerking met HvA het spannendste evenement van je introductieweek – The Avter (Introduction) Party op 31 augustus.

  • Datum: 31 augustus
  • Tijd: 21:00 – 03:00 (Deuren sluiten om 23:00)
  • Locatie: Panama, Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam

Bereid je voor op een onvergetelijke nacht vol plezier, spanning en eindeloze herinneringen. Je kunt de hele nacht dansen, je nieuwe vrienden beter leren kennen, en je jaar onvergetelijk beginnen!

🎟️ Scoor je tickets nu!

  • Eerstejaars studenten: Slechts €12,50!
  • Anderen: Slechts €15,00!

Moet lukken met je stufi toch? En als klap op de vuurpijl trakteren we je op je eerste drankje, van ons!

Dus markeer je agenda, verzamel je vrienden en kom op 31 augustus naar Panama. Mis het laatste en meest epische feest van je introductieweek niet!

Vergeet niet dat dit evenement toegankelijk is voor alle HvA-studenten, dus breng je enthousiasme, positieve vibes en zin in plezier mee. Vrienden gemaakt met ouderejaars tijdens de Introweek, of heb je anderen met wie je dit feest zou willen delen? Ook zij zijn welkom! We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen aan het begin van een geweldige studentenervaring! Volg de socials van de HvA en asva.nl/avter, om op de hoogte te blijven over o.a. de DJs en andere evenementen tijdens de avond.

Tot ziens op de dansvloer!

ASVA en HvA