Vacature vormgever

Ben jij creatief, precies, en heb jij een oog voor design?

ASVA Studentenunie zoekt een nieuwe vormgever! Als vormgever maak je deel uit van ons Infoteam. Je houdt je bezig met alle vormgeving van onze socialmediakanalen, posters, flyers, en andere creatieve ideeën die binnen ASVA ontstaan. Zo zal je verantwoordelijk zijn voor het maken van veel content voor onze socials en het bijhouden van de huisstijl. Bij standaard content die we vaak willen produceren kun je denken aan de beeldvorming rond campagnes, openbare evenementen en informatieve posts, maar zeker ook nog veel meer. Naast alle publieke posts, is het vormgeven van door ons uitgevoerde onderzoeken ook een belangrijke taak. Als het onderzoek is afgerond, houd jij je bezig met het strak krijgen van het design van het bestand. Hier is een layout voor die standaard ingezet kan worden, maar er is ruimte voor jouw creativiteit.

Voor deze functie is het belangrijk dat je creatief en vaardig bent met relevante designtools, zoals Adobe Illustrator. De functie staat voor 6 uur per week, en je wordt hiernaast graag verwacht bij bepaalde van onze evenementen en acties.

Is dit iets voor jou? Mail voor meer informatie of solliciteer direct door je CV en een motivatiebrief te sturen naar vicevoorzitter@asva.nl. Solliciteer uiterlijk voor 15 oktober! De eindredacteur verdient €12 p/u incl. vakantietoeslag.