Vacature Medewerker Diversiteit en Inclusie

ASVA breidt haar team Diversiteit en Inclusie uit! De toegankelijkheid en inclusiviteit van Amsterdam en haar onderwijsinstellingen zijn een kerndoel voor ASVA. Kom jij ons helpen deze doelen te waarborgen? 

In deze functie hou je je bezig met de diversiteit en inclusie als onderwerp binnen ASVA zelf, maar ook binnen de Universiteit en Hogeschool van Amsterdam. Dit doe je bijvoorbeeld door onderzoek te doen, contact te onderhouden met gerelateerde organisaties en de onderwijsinstellingen en door adviezen te schrijven. Je werkt in een team met onze organisatorisch medewerker diversiteit en inclusie, die informatieve evenementen organiseert binnen- en buiten ASVA, en twee van onze bestuursleden. 

ASVA is op zoek naar een kritisch persoon met verstand van diversiteit en inclusie en die enthousiast is over het aanbrengen van verandering op dit vlak. Het is een pré als je ondernemend bent qua het contact leggen met verschillende organisaties, zodat ASVA haar netwerk nog verder uit kan breiden en meer groepen in haar activiteiten een platform kan bieden. Als inhoudelijk medewerker Diversiteit en Inclusie werk je 6 uur per week, waarvan 4 uur betaald en 2 uur vrijwillig.

De ASVA studentenvakbond is de studentenvakbond van de Amsterdamse en vervult veel verschillende taken. ASVA spreekt met de gemeente, universiteiten, hogescholen en landelijke partijen over onderwijs, studentenhuisvesting en openbaar vervoer. ASVA biedt studenten ook diensten aan, zoals goedkope fietsen en gratis rechtshulp. ASVA is een organisatie voor en door studenten.

Ken jij de platforms en actiegroepen tegen discriminatie in Amsterdam van binnen en van buiten? Wil jij je hard maken voor een inclusiever hoger onderwijs en een inclusievere ASVA? Kortom: ben jij onze nieuwe inhoudelijk medewerker Diversiteit en Inclusie? Dan is ASVA op zoek naar jou! Mail voor meer informatie of solliciteer direct door je cv en een motivatiebrief te sturen naar vicevoorzitter@asva.nl