Vacature Medewerker Diversiteit en Inclusie

ASVA is op zoek naar een medewerker Diversiteit en Inclusie! ASVA komt op voor de belangen van de Amsterdamse student, voornamelijk op het gebied van onderwijs, wonen en openbaar vervoer. De functie van medewerker Diversiteit en Inclusie is in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat ASVA beter een vakbond kan zijn voor iedere student, door de verschillende problemen waar studenten mee in aanraking komen in acht te nemen. In deze functie hou je je bezig met de diversiteit en inclusie als onderwerp binnen ASVA zelf, maar ook binnen de Universiteit en Hogeschool van Amsterdam. Dit doe je bijvoorbeeld door onderzoek te doen, contact te onderhouden met gerelateerde organisaties en de onderwijsinstellingen, adviezen te schrijven of informatieve evenementen te organiseren. Ook heb je binnen ASVA een ondersteunende rol en zorg je ervoor dat er binnen de portefeuilles van ASVA rekening wordt gehouden met diversiteit en inclusie. 

ASVA is op zoek naar een kritisch persoon met verstand van diversiteit en inclusie die enthousiast is over het aanbrengen van verandering op dit vlak. Aangezien deze functie nieuw is binnen ASVA is het ook een pre als je ondernemend bent qua het contact leggen met verschillende organisaties om de functie goed vorm te geven. Als medewerker Diversiteit en Inclusie werk je 6 uur per week, waarvan 4 uur betaald en 2 uur vrijwillig. 

De ASVA studentenunie is de studentenvakbond van de Amsterdamse en vervult veel verschillende taken. ASVA spreekt met de gemeente, universiteiten, hogescholen en landelijke partijen over onderwijs, studentenhuisvesting en openbaar vervoer. ASVA biedt studenten ook diensten aan, zoals goedkope fietsen en gratis rechtshulp. ASVA is een organisatie voor en door studenten.

Wil jij de eerste medewerker Diversiteit en Inclusie worden? Dan is ASVA op zoek naar jou! Mail voor meer informatie of solliciteer direct door je cv en een motivatiebrief te sturen naar vicevoorzitter@asva.nl