Vacature Financieel Medewerker

De ASVA Studentenvakbond is op zoek naar een nieuw financieel medewerker! Als financieel medewerker help je de penningmeester in het bijhouden van de geldstromen van ASVA. Je stelt facturen op, betaalt ze en zorgt dat de declaraties op orde zijn. Ook geef je de penningmeester financiële adviezen. Verder help je ook bij het opstellen van begrotingen en realisaties.

Als financieel medewerker ben je nauwkeurig en werk je overzichtelijk. De boekhouding van ASVA verloopt via het programma Exact. Ervaring met dit programma is een pré, maar geen vereiste.

De ASVA Studentenvakbond is de centrale belangenbehartiger van de Amsterdamse student en vervult veel verschillende taken. ASVA spreekt met de gemeente, universiteiten, hogescholen en landelijke partijen over onderwijs, studentenhuisvesting en ov, organiseert evenementen en biedt studenten diensten aan, zoals goedkope fietsen en gratis rechtshulp. ASVA is een organisatie voor en door studenten.

Is boekhouden jouw grote passie? Zie jij jezelf al behind-the-scenes ASVA nóg strakker en scherper maken? Dan is deze vacature precies voor jou! Als financieel medewerker ben je 8 uur per week bezig. Naast deze uren wordt ook je aanwezigheid bij bepaalde vrijwilligersacties verwacht.

Kom jij ASVA versterken? Stuur dan je CV en motivatie naar vicevoorzitter@asva.nl.