Vacature coördinator ASVA Academy

De ASVA studentenvakbond is op zoek naar een coördinator van de ASVA Academy. ASVA Academy heeft als doel om actieve studenten te ondersteunen bij hun commissie- en/of bestuurswerk. ASVA Academy doet dit door betaalbare trainingen aan te bieden waarbij actieve studenten kennis en vaardigheden op kunnen doen die van pas komen in een bestuur, medezeggenschapsraad of commissie. Voorbeelden hiervan zijn trainingen efficiënt vergaderen, acquisitie, Photoshop, penningmeesterschap en commissies aansturen. Kijk voor meer informatie op asva.nl/academy

ASVA is op zoek naar iemand die flexibel is, houdt van aanpakken en kritisch is. Omdat je veel bezig bent met het organiseren van trainingen en trainingsdagen, is ervaring met organiseren een pre. Kennis van het aanbod van de trainingen van Academy of het opzetten van trainingen is heel handig, maar geen vereiste. De coördinator ASVA Academy werkt ongeveer 10 uur per week, waarvan 8 betaald en 2 vrijwillig. 

De ASVA studentenvakbond is de studentenvakbond van de Amsterdamse en vervult veel verschillende taken. ASVA spreekt met de gemeente, universiteiten, hogescholen en landelijke partijen over onderwijs, studentenhuisvesting en openbaar vervoer. ASVA biedt studenten ook diensten aan, zoals goedkope fietsen en gratis rechtshulp. ASVA is een organisatie voor en door studenten.

Wil jij het trainingsbureau van ASVA verder helpen groeien? Dan is ASVA op zoek naar jou! Mail voor meer informatie of solliciteer direct door je cv en een motivatiebrief te sturen naar vicevoorzitter@asva.nl.

Wij moedigen met name personen van kleur en personen uit andere gemarginaliseerde groepen aan om zich te kandideren – ook als je niet het gevoel hebt alle criteria precies te halen. Het is voor ons belangrijk om als organisatie een representatief beeld van studerend Amsterdam te vormen. We erkennen dat deze vacaturetekst deels voortvloeit uit onze vooraannames; hoewel we dit proberen recht te zetten, erkennen we dat dit niet altijd mogelijk is.