Afl. 1: Corona-talks #1

Afl. 1: Corona-talks #1

 
 
00:00 / 23:56
 
1X
 

StudentenStof is dé podcast voor studenten. Op een luchtige manier word je meegenomen langs onderwerpen die voor jou interessant zijn. In deze podcast behandelen wij elke maand een thema dat studenten bezighoudt.

Deze keer gaan we het hebben over de gevolgen van de maatregelen omtrent het corona-virus. COVID-19, je kunt er niet om heen. Planningen worden omgegooid, je stage gaat niet door, je werkt vanuit huis of je tentamens worden vertraagd, hoe je er ook mee te maken krijgt: het vraagt om nieuwe manieren van werken en studeren.

Te gast zijn Oumaima el Hammouti, studentassessor van de HvA, en Ruben van Dijk, student bestuurskunde aan de HvA. We praten onder andere met ze over de gevolgen van Corona voor hun studie en over het volgen van digitaal onderwijs.

Heb je nog vragen over de maatregelen en de gevolgen voor studenten? Kijk op asva.nl/corona. Voor meer informatie over het HvA noodfonds: https://www.hva.nl/praktisch/algemeen/centraal/studentendecaan-ce/financiele-zaken/financiele-zaken.html.